Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr Bitcoinu z automatu

Od: warha odpovědí: 2 změna:

Ahoj, jak vybrat peníze v hotovosti z Btc automatu? Četla jsem návod :

Pokud plánujete výběr hotovosti, znamená to, že již vlastníte bitcoiny a vaše transakce jsou uloženy v peněžence.

Budete muset mít adresu peněženky, kde je uložen váš bitcoin. Toto je váš soukromý klíč. Pokud máte více peněženek nebo více klíčů, vyberte tu, kterou chcete použít v této transakci.

Přihlaste se ke svému účtu v bitcoinovém bankomatu a vyberte možnost "Výběr hotovosti".

Zadejte částku, kterou chcete vybrat, a zašlete bitcoiny na adresu peněženky, která je uvedena v kódu QR.

Jakmile je transakce potvrzena v síti blockchain, můžete vybírat hotovost. To se obvykle děje za méně než 30 minut.

Znamená to, že u automatu musím pak 30 minut čekat než se provede transakce? To snad né? :-D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Ještě jsem bankomat na bitcoiny neviděl.Nebude to nějaký virtuální?

hm*
hodnocení

0x

No, asi ano. Kouknul jsem na návod na YT a opravdu tam řekli "Teď si najdeme nějakou pěknou kavárnu a pošleme bitcoiny. "

Výběr Kč má dvě fáze: Zaslání bitcoinů na účet bitcoinmatu (potvrzení toho patrně trvá zmíněnou až půlhodinu) a výběr Kč z bitcoinmatu (to je asi hned). Takže buď zajít k bitcoinmatu, získat účet na zaslání bitcoinů, převést je, počkat, vyzvednout Kč, nebo by snad mělo jít spojit se s bitcoinmatem přes internet, na jím udaný účet poslat bitcoiny, pak se teprve k bitcoinmatu vydat a než tam dorazíš, už bude snad potvrzeno a vyzvedneš Kč. Tu druhou možnost nevím jistě, možná to tak jednoduché není.

Pozn.: Nikdy jsem nezkoušel, takže je to můj dojem podle toho, co jsem zjistil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]