Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při vypalování

Od: libor* odpovědí: 7 změna:

Hezký den, prosím potřeboval bych poradit s vypalováním programů. Ke konci vypalování mně to napíše chybu, novější firmware. Ona je place nebo lze i jinak nutně potřebuji vypálit filmy na disky.Hudba jde bez problémů. Děkuji Libor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No jo. Skoro nic nenapíšeš a chceš poradit. Jakou chybí ti to píše, jaký používáš program, jaký máš systém?
Povídej, povídej.

libor*
hodnocení

Předem děkuji, chyba při vypalování nelze dokončit z důvodu starší verze firmware. Program ani nevím důvod moc tomu nerozumím.Mám Win.10. 64 bit.Děkuji za pomoc.Libor

hodnocení

0x

Nepíšeš jakým programem vypaluješ, já používám Nero a bez jakékoli úpravy a aktualizace vypaluji bez problému osm let. Na OS nezáleží.

111®
hodnocení

0x

typuji to na větší soubor než je kapacita DVD...jak velký je ten film? nebo máš na mysli HDD?

Když je soubor větší než se vejde na médium, tak to program ohlásí při spuštění vypalování a akce se zastaví.

libor*
hodnocení

Chlapy mám 8 filmu po 500 mb a disk je 4,7 gb. Tím to není napíše to stále to vypalovačka chce novější firmware a ta naše je prý stará.Zkoušel jsem nainstalovat Nero instalace se v půlce přerušila a chtělo to restartovat počítač .Poté se jednou vypl celý počítač a zvětšila se plocha. Tak už nevím jak to mám přesně udělat hlavně kde.Děkuji Libor

A máš to vůbec převedené do formátu pro vypalování. Ta velikost filmů se mi moc nezdá. Většínou film zabere větší část DVD. Já na to používám program ConvertXto DVD. Pak ještě v programu DVD Shrink odstraním vše zbytečné a nastavím jak se má film přehrávat. Pak už přijde na řadu Nero a za chvíli to je. Film je pak bez reklam a dalších věcí, jako jsou různé bonusy, nebo ukázky. Prostě jen celý film.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]