Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FreeRapid Dowloader

Od: begi25® odpovědí: 11 změna:

Zdravim radce a chci se zeptat.Od včera nemužu stahovat videa z You Tube.Pred tim žadny problem. Piše to chyba-fmt .Je chba na me straně? Diky za odpoved.*nevi*.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Většinou dělá google nějakou změnu v api a alternativní sw mívá potom problémy. Takže počkej na případnou aktualizaci. Samozřejmě chyba může být i u googlu a později vše bude fungovat s stávajícím sw.

veronica
hodnocení

2x

YT začíná zlobit. Některá videa jsou k dispozici jen jako rozložená na DASH soubory, ta pak nejdou stáhnout v celku. Používám FDM. Je sice jen v angl.j., ale je jednoduchý a automaticky skládá video a zvuk dohromady. Bezproblémová aplikace. freedownloadmanager.org/...

mark165156

automatické skládání vida a zvuku dohormady ti dělá každý takový youbue downloader třeba youtube-dl nebo jdownloader , to vůbec není žádná specialita FDM či snad jeho unikátní přednost, kterou by vyčníval nad ostatní jak se to tu snažíš iluzorně malovat, je to běžná funkce. Naopak mám zkušenost s tím že youtube-dl a plugin pro jdownloader se aktualizují po změně webu mnohem dřív než FDM takže paradoxně jsou bezproblémovější. U youbue-dl je ta rychlost dána především tím, že jej interně používají různé grafické downloadery či webové downloadery, takže tam je ten tlak na co nejrychlejší opravu opravdu silný.

20.12.19 17:24
hodnocení

:).

hodnocení

Mužete mi prosim poslat navod na stahovani.Anglicky neumim.Diky.

karel556*

free Rapid Downlander má češtinu. Spustit FRD - kliknout na "Nastavení" (Options) dále na "Preferences", v nové tabulce čtvrtý řádek shora "Language" a českou vlaječku snad poznáte, zvolit "Čeština"

A teď stahování: Spustit FRD - kliknout na "Přidat URL", - vložit zkopírovanou URL adresu žádaného videa do nově otevřené tabulky "odkazy", a kliknout na "start", a video se stáhne do složky, kterou jste si zvolil.

hodnocení

Asi ste necetl muj problem FRD.Ten už nejakou dobu ani dnes nefunguje.Nekdo mi poslal odkaz na FDM.manager.Ten je anglicky.Vam funguje FRD?*zmateny*

karel556*

Ano, funguje, zkoušel jsem ho před chvílí, i z YouTube stahuje bez problému. A celé dopoledne jsem přes něho stahoval filmy, pro přesnost 6 filmů, takže za mě: funguje.

karel556*

pro upřesnění, odpovídal jsem na tohle: Mužete mi prosim poslat navod na stahovani.Anglicky neumim.Diky. - ze dne 21.12.19 07:43

hodnocení

Mate pravdu,opravdu funguje.Ted sem vyskoušel.Ale nefungoval,lidi se stežovali.Naschledanou.*tanec*

mark165165
hodnocení

0x

Místo FreeRapid Downloader používej raději jDoloader nebo prostě příkaz youtube-dl dostupný pro snad všechny operační systémy . Vývojáři jej rychleji a častěji aktualizují takže se rychleji přizpůsobuje změnám na webu youtube.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]