Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Známá používá email od seznamu.Včera mi odeslala pár emailů a v hlavičce mailu se mi ukazuje neznámé jméno.Prostě jako by email přišel od někoho jiného.Co s tím?
Právě je mi divné,že jsem byl u toho když se to odesílalo.Je to z jejího emailu.Odesílatel je tam nějaký zahraniční jmeno a když na něj posunu kurzor,tak se objeví její pravá emailová adresa.
Myslím si, že Vaše známá má v počítači nějaký škodlivý software (např. trojské koně atd.), a těmito škodlivými programy jsou rozesílány takové emaily. Škodlivý software je obecně nazýván malware.
Tady je odkaz na čánek o malware
Je to článek společnosti avast. Dal jsem to sem jen pro informaci o tom, co je malware. Neznamená to, že bych doporučoval zrovna program avast.
Měl by jste známé o tom říct, že je roziko, že má v počítači malware a že by bylo potřeba, aby to "vyčistila".
Pokud neznáte toto stránku, na kterou je odkaz, tak je dobré se tam podívat. Je to stránka antivirového odborníka, kde jsou popsány různé počítačové "infekce"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.