Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlašovací údaje v prohlížeči

Od: libor007® odpovědí: 8 změna:

Přátelé, řeším takový zajímavý problémek. Potřebuju se přihlašovat do extranetu v práci. Doposud jsem používal UC browser, ale po změně uživatelského rozhraní zaměstnavatelem extranet v tomto browseru nefunguje, takže hledám náhradu. Zalíbil se mi mint browser od xiaomi. Bohužel ten si nepamatuje přihlašovací jméno a heslo do extranetu - po nějaké době se pro opakované přihlášení musí opět vyplnit prázdné políčka - nejsou standartně předvyplněna. U jiných služeb a stránek tento problém Mint browser nemá. Přihlášení do extranetu je vpořádku z jiných prohlížečů(opera apod). V čem může být problém? Nechci se pachtit v x browserech, opera mi moc nevyhovuje, chrome taky ne...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

belpir
hodnocení

0x
No nejste první kdo tento problém má ... je zde i zajímavé řešení.
discussions.agilebits.com/...
hodnocení

Na té stránce se řeší mac a mint.com web. Já mám problém v androidu s mint browserem od xiaomi vývojáře. Nebo mi něco uniklo?

belpir
Omlouvám se za dezinformaci ... moje chyba.
Zkusil jsem nainstalovat mint browser a ukládání udaju do formulářů funguje ... a nedá se explicitně definovat per stranku ... takže bez přístupu na Vámi zmíněný web to asi těžko vyresit. Napadá mě zkusit dočasně vypnout javascript v minut a zkusit navštívit onu stránku ... jestli to není způsobeno nějakým zpožděním staticfiles.
Mimochodem mint je zatim fakt dost dobry
hodnocení

Ano, jak píšu - u ostatních služeb to funguje bez problémů, takže mi testováním moc nepomůžete. Jinak za mne je mint velmi příjemné překvapení...
hodnocení

Tak vypnutí javy služební stránky znefunkční...

douby*
hodnocení

0x

Prohlížeč je natolik sofistikovaná záležitost u které je primárně důležité hlavně to jak je vybaven funkčně uvnitř (viz srovnání na https://caniuse.com/) podporou rozmanitých, početných a velmi rychle se měnících web technologií, že je mimořádně nerozumné vybírat si jej jenom podle toho jak se vám uživatelsky zamlouvá navenek (to je jako byste auto vybíral podle barvy, nepřeháním). Chrome, Firefox, Opera, Edge nic jiného by vůbec nebral v úvahu, tím méně pak nějaké čínské slátniny výrobců mobilních telefonů.

douby*

ty čtyři samozřejmě zmiňuji odděleně i s vědomím že Chrome, Opera a Edge používají uvnitř stejné jádro takže ve skutečnosti je to po technické stránce jen o té dvojce Chrome a Firefox ... každopádně míra pozornosti a intenzita vývoje jakou se prohlížeči věnují vvývojáři mozilly či projektu chromium je nepoměřitelně obrovská ve srovnání s relativní stagnací vývoje u zbytečných prohlížečů výrobců telefonů kteří s nimi přichází na svět JEN PROTO aby si mohli nechat platit od googlu, bingu, amazonu a dalších partnerů za tože je nastavují ve svém prohlížeči jako výchozí vyhledávače a umísťují v něm jejich odkazy, jiný účel tyhle nedomrlé prohlížeče nemají a funkčně jen zaostávají, pak se opravdu nelze divit, pokud takový použijete, že vám v tom některé náročnější aplikace třeba nefungují vůbec.

hodnocení

Dovoluji si nesouhlasit. Prohlížeč mi musí vyhovovat mimo bezchybného chování i ergonomicky. Proto tady jsou alternativy využívající osvědčené jádro od googlu - včetně zmíněné opery. Mimochodem chyba, kterou řeším se projevuje u opery touch, ale ne již u opery mini. Nepotřebuju zkoušet různé exotické prohlížeče, ale pokud něco nefunguje, tak prostě nemám jinou možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]