Nejste přihlášen/a.
Tak vy kupujete herní pc a vůbec tomu nerozumíte? Co znamená fráze NIC SE NEOBJEVUJE? To jako že do toho monitoru nejde signál, nebo nenaskočí Windows? Já jenom když si někdo kupuje herní pc, tak ví co kupuje a ví, že je tam herní grafika GTX 1050 a nekoupí si monitor D-SUB (VGA) Ta integrovaná grafika bude patrně vypnutá a pc se musí připojit kabelem DVI. DVI to DVI a ne přes redukci z DSUB! To by nemělo logiku kupovat herní pc a fungovat na integrované kartě, nebo nedej bože převádět signál z DSUB. Lidově k hernímu pc je třeba herní monitor s DVI a ne nějaká plečka DSUB (VGA)
Prostě mají starý monitor, koupili nový počítač a zapojili ho hentým káblem na ty jehličky. Šak to musí jít, ne?
Ale nevíme, poněvadž specifikovat problém jako "nic se neobjevuje na monitoru" je podobně jako "auto nejede".
Ernie jít to musí, ale já už si nepamatuji zda to jde v biosu napevno vypnout, ale myslím že ano. Já nechápu, že koupí herní pc s GTX 1050 4GB a rve to na VGA a přes redukci by to byl nesmysl. Potřebuje monitor s DVI.
Ta karta asi nemá VGA, jen HDMI, DVI a display port. Takže určitě to zapojili na deskovou grafiku. Jestli je vypnutá, tak to samozřejmě jde v biosu zapnout, ale to by opravdu bylo trošku mimo, stejně, jako rvát na DVI redukci VGA.
Ernie GTX 1050 VGA nemá určitě, protože by jí k ničemu nebyl. Já jenom říkám, že už si nepamatuji zda to jde v BIOSu vypnout i když není důvod, protože se to přepíná automaticky. Já když vyndám Radeon, tak to zapnu na VGA jde to. Redukce již dnes nemá smysl na převod signálu, ale smysl přece stále má, protože interovaná grafika není na škodu a sám jsem jí využíval, když mi dedikovaná karta nešla, abych vůbec věděl, zda je to grafika. Takže redukce má dnes smysl jen takový, že když shoří grafika, tak si DVI monitor zapneš na VGA integrovanou. Tazatel ale nereaguje a možná to připojil přes DVI a prostě to nejde.
Tak či tak má jenom jednu možnost a to koupit nový monitor s pořádným rozlišením, protože i kdyby ta GTX 1050 VGA měla, tak nad 1920x1080 se nedostane a proto ho nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.