Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mohu na PC vytvořit vánoční přání?

Od: jozefs11® odpovědí: 7 změna:

Neznáte nějaký dobrý program na vytváření vánočních přání?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

3x

Zdravím, není to zrovna program, nicméně to dokáže "zachránit"situaci: prani.albi.cz/... .*smich*

hodnocení

Super stránka! Dík. *ua*

hodnocení

2x
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Těžko seženeš něco lepšího. Ale je to to samý, jako bourat psí boudu buldozerem.
Takže jakýkoliv program na grafiku. Třeba GIMP. Ten je gratis.

hodnocení

0x

Používám paint-net. Jednoduchý program v češtině, který umí téměř vše potřebné. Gimp mi moc nesedne.

ekr®
hodnocení

0x
Uplne jednoduše, stahnu si z netu obrázek s vánoční tematikou, v počítači ho vložim do aplikace malování a tam dopíšu přání. Dělal jsem to tak do loňska, letos na to prdím, víte proč lidi už na to neodpovídají jako kdysi. Prostě napíšu klasické pohledy se známkou jenom rodině

Já z Netu nic nestahuju. Obrázek si vyfotím a v PC uprvím sám. V Excelu jsem si vytvořil šablonu rastru na adresu. Tuhle šablonu doplním upraveným obrázkem a vytisknu. Celé to pak přeložím a mezi obě stránky vlepím prázdný kus papíru (kvůli tvrdosti výsledné pohlednice). Získám tak unikátní pohlednici přesně podle svých představ, o které na 100% vím, že existuje jen v těch mých několika výtiscích. Je to sice trochu pracnější, ale dělám to tak už nějakých 20 let. Zhruba 15 let před tím jsem posílal vlastní klasické fotografie, na které jsem rastr rýsoval trubičkovým perem podle celuloidové šablony *uf*.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já používám Albi, na které dává odkaz trtr. Vyberu si přání, doplním text a pošlu. Mám nastaveno tak, aby mi přišel mail, jakmile dotyčný přání otevře. Pár známým ale posíláme klasické pohledy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]