Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format Factory

Od: dedabrno® odpovědí: 3 změna:

Už řadu let příležitostně používám FormatFactory v. 3.5, vždy bez problémů. (WIN XP SP3). Nyní se mi ale stalo a trvá to pořád, že když zadám "spustit", tak je odpověď "ERROR 1x0000000x" a to v libolně zvoleném formátu. Nepomohla ani nová instalace, ani na v. 3.9.5.

Může mi prosím někdo poradit co s tím?

Děkuji

doplněno 18.12.19 16:49:

Děkuji kolegům za zájem.Nakonec to dopadlo tak, že funkční je ten program ve verzi 3.6 a dále tak, že nesmím zadávat ke konverzi více jak jeden soubor (např. z DVD). Ty doporučené altwernativy vyzkouším popzději. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkontroluj si verzi FF. Já mám v. 4.4.1, ve W10 mu běhá perfektně. Možná u tebe proběhla nějaká skrytá nenápadná aktualizace FF, která již není kompatibilní s WinXP.

hodnocení

0x

Zkusit jinou aplikaci. Třeba Format Converter 6, Any Video Converter, Converter 4 Video, WinAvi Video Converter a další. Je toho dost. Jen trochu hledat. Já nejvíc používám Apowersoft Video Converter.

doplněno 18.12.19 10:13:

Používám Win 7, Win 8.1 a Win 10. Každý na jiném PC samozřejmě. A Format Factory normálně běží, mám poslední verzi.

hodnocení

0x

Já používám format factory ale na Win7 a je to bez problémů.

Jak píše k

doplněno 18.12.19 10:05:

Jak píše ferax a nebo program spustit v kompaktibilitě s vin XP.

Několikrát jsem to musel takto nastavit protože se to sekalo a nebo to nešlo spustit.

Ps.

Aktualizaci jsem nestihl v daném čase proto to musím doplňovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]