Nejste přihlášen/a.
Už řadu let příležitostně používám FormatFactory v. 3.5, vždy bez problémů. (WIN XP SP3). Nyní se mi ale stalo a trvá to pořád, že když zadám "spustit", tak je odpověď "ERROR 1x0000000x" a to v libolně zvoleném formátu. Nepomohla ani nová instalace, ani na v. 3.9.5.
Může mi prosím někdo poradit co s tím?
Děkuji
Děkuji kolegům za zájem.Nakonec to dopadlo tak, že funkční je ten program ve verzi 3.6 a dále tak, že nesmím zadávat ke konverzi více jak jeden soubor (např. z DVD). Ty doporučené altwernativy vyzkouším popzději. Děkuji
Zkusit jinou aplikaci. Třeba Format Converter 6, Any Video Converter, Converter 4 Video, WinAvi Video Converter a další. Je toho dost. Jen trochu hledat. Já nejvíc používám Apowersoft Video Converter.
Používám Win 7, Win 8.1 a Win 10. Každý na jiném PC samozřejmě. A Format Factory normálně běží, mám poslední verzi.
Já používám format factory ale na Win7 a je to bez problémů.
Jak píše k
Jak píše ferax a nebo program spustit v kompaktibilitě s vin XP.
Několikrát jsem to musel takto nastavit protože se to sekalo a nebo to nešlo spustit.
Ps.
Aktualizaci jsem nestihl v daném čase proto to musím doplňovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.