Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizelá ikonka

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Zmizela mi malá ikonka SKYPE na dolní liště vpravo: CS Odkazy- několik ikonek- hodiny. Fajfka v zeleném poli naskočila, když cp všecko načetl a já jsem mohla otevřít rádio a prohlížeč. A taky blikala, když jsem tam měla novou událost.*plac*Teď tam není a já nemohu najít, jak ji tam nainstalovat. A nechci otevírat Skype přes nabídku start, ale na spodní liště. ;) Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x
Pokud máš na mysli ikonku v systray u hodin, tak to znamena že Skype není otevřeny. Staci ho znovu spustit a ona se tam objevi. Pro snadnější spouštění se ikonka muže přetáhnout do panelu rychlého spuštění, pak na ni staci jen jednou kliknout.
hodnocení

ohneta, je tam! Děkuji! *pusa*

ohneta*
27.11.12 15:59
Není zač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]