Nejste přihlášen/a.
Jsem tam registrovaná už několik let a přispívám svými názory a dnes mě to tam nechce pustit, píše to zaregistrujte se nebo zadejte autorizační kód. To je něco nového? Vždy jsem se přihlašovala jen mailem. Vyplnila jsem tedy novou registraci. Možná jsem nějaký kód získala před lety, ale ten už nemám a nikdy ho na mě nikdo nechtěl. Víte někdo něco o tom, co tam probíhá nebo si to znovu ověřují, díky.
nepleťte si upřímnost s xenofobií, štvaním a škatulkováním obvykle tam účty blokují za to a upřímnost sama jim až tolik nevadí. Jenže když vlezete do sněmovny ožralej a začnete řvát, že by se tu všichni měli vystřílet od pirátu až po ano, tak vás přirozeně taky vyrazí a to první čím zhodnotí váš přízpěvek rozhodně nebude slovo "upřímné"
Takže ten přístup novinek naprosto chápu.
Jsem tam registrován, ale moc do té žumpy nelezu
Ale schváně jsem to zkusil a normálně mi po přihlášení mailem jde napsat příspěvek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.