Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy note 3 32gb

Od: satyrycon* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně Samsung Galaxy Note 3 n9005 32gb. Uvažuji o koupi pro manželku, mobil je ovšem staršího data a tak i verze android 4,4. Otázka zní dá se ještě aktualizovat na novější verzi? Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Jestli to má být dárek, koupil bych nový, s papírem a zárukou. Už ten Android 4 by mě odradil, spousta aplikací na to za chvíli nebude. Já teď mám Xiaomi a nemám problém, a není to taková finanční rána...

dolga*

Xiaomi považuji také za nejlepší značku, má NFC a OTG. Můžete platit tedy v obchodech s mobilem a OTG - to zase připojíte všechno, televizi, flešku, klávesnici a podobně. Když mobil nemá OTG - nepřipojíte nic. Tohle mi chybí u tabletu, bez OTG je k ničemu.

No, zrovna u Xiaomi mají NFC až vyšší modely a OTG dnes snad mají téměř všechny telefony.
Taky jsem fanoušek Xiaomi a nový telefon od nich jsem si před týdnem kupoval, ale právě NFC je něco, na co Xiaomi u levnějších modelů dost kašle :)

Note 8 není až taková darda...

hodnocení

2x
Jedině komunitní rom. Mimochodem, proč ne nový telefon - třeba xiaomi nezrujnuje rozpočet při solidní výbavě a nebude mít vypráskanou baterku. Jinak kitkat nebrat, aplikace vyžadující vyšší verzi jsou čím dál častější.
dolga*

komunitní rom

kitkat

Moc prosím o český překlad...děkuji.

karel556*
hodnocení

0x

mám tento telefon, Android 5.0 po aktualizaci sw, přehraje videa 4K např. za mě, spokojenost, s aplikacemi ani novými není problém.

doplněno 19.12.19 17:42:

NFC má též

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]