Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načítaní původní stránky automaticky nejde

Od: novak1* odpovědí: 8 změna:

Na starém NB -HP když mi vypadl mobilný internet tak po opetovném zapnutí internetu se mi načítala puvodný stránka kterou jsem zadal.

Teď na novém Asus,když vypadne internet tak po opetovném zapnutí internetu se puvodný stránka nenačíta ale zustane tam porád to ,,Nejste pripojen k internetu".Musím kliknout vlevo nahore na spet a znovu spustit stránku.

Tam to šlo automaticky a tady ne. V čem je problem? Tam byl W7 a tady je W10 a nebo záleží od značky NB?

Možná se to dá nejak nastavit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

problém je v nastavení prohlížeče a ten zase má nápovědu...

novak1*
hodnocení

Má nápovědu a co tam pro to udelat?

hodnocení

0x

Tu stránku s tím "Nejste připojeni" jen obnovte, pak se načte ta původní. Pak záleží na prohlížeči; u Maxthonu (u ostatních to taky nějak bude) mám ikonu šipky zpět na kterou pravým kliknu a rozbalí se Naposledy navštívené stránky.

novak1*
hodnocení

Tam to se obnovilo samo když se zapnul znovu internet. Prohlídeč mám Microsoft Edge.

Mám tadytaky aplikaci Internet Explorer,to jsem používal v tom starém a google chrome.

novak1*
hodnocení

Je tam taky vlevo hore taková kruhová šipka obnovit a tou to jde obnovit ale jako by to šlo samo?

111®
hodnocení

0x

no to musíš prostudovat nastavení TVÉHO prohlížeče. Nedoufáš že si budeme instalovat ten tvůj, jenom abychom ti poradili..že ne?
Já mám třeba v nastavení "načíst stránky od posledně" takže se mi znovu načtou všechna okna

novak1*
hodnocení

Používam teď microsoft edge. V starém NB byl inertnet explorer .Možná v tom je rozdíl. Tam byl google nastaven jako domovská stránka ,hned se zobrazoval google.

Mám aplikaci internet explorer taky ,možná by byl lepší.

Popište neco o tom.

Nebyl by lepší, je zastaralý – Edge je jeho nástupce. Domovskou stránku si nastav v nastavení prohlížeče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]