Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hrát CrissCross2 ve virtualboxu?

Od: patronka* odpovědí: 0

Dobrý den, už jsem tu podobný problém řešila - poradte.cz/... - jenže tenkrát stačilo použít F 9. Teď mám čistou instalaci Win 10 home..., hru mám staženou a nainstalovanou, ale po spuštění jde jen pomaličku a trhaně, hrát se to nedá. Stáhla jsem si Virtualbox od Oracle, je i nainstalovaný, jenže netuším, jak to použít. Byla by prosím nějaká rada? Děkuji :) patronka

doplněno 15.08.20 19:43:

Za 3/4 roku se nenašla odpověď, tak asi žádná není. Já to ale nevzdala, pořídila jsem si další (repasovaný) stolní PC, tentokrát s OS Win.7 a mám vystaráno. Hra CrissCross2 je počítačová verze Scrabble, nemám teď v reálu s kým hrát, ale je to pro mne důležité. Už si tam stahuji i další hry, na komunikaci a další činnosti mám laptop a ten původní PC. Místa mám dost, rezervní monitor a klávesnice se tu taky našly, jen myš jsem dokoupila. Jsem spokojená, nemá to chybu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]