Nejste přihlášen/a.
Mně se co 2 roky pokazí windows a musím přeinstalovávazt počítač, jenže mámk mnoho programů a nastavení. A tak bych si chtěl windows, včetně nastavení zazálohovat a pak jej (za 2 roky) obnovit. Jenže se ukázalo, že když je udělaná bitová kopie, tak ji za pár měsíců systém nenalezne. Taky když zkopíruju disk C na externí diosk, tak tam určitě něco chybí, protože soubory mají odlišnou velikost.
Prosím poraďte, jak se to dělá, nebo odkaz na návod. Ale né návod jak se začíná pracovat s počítačem
Na to je dost nástrojů, třeba Acronis True Image. Blbé je, že vámi používané aplikace jsou během těch 2 let určitě několikrát aktualizovány a po obnově tak budete mít vše zastaralé. Já dělám čistou instalaci skoro po každém půlročním updatu W10, naštěstí moc programů nepoužívám. A u těch nejdůležitějších si zálohuju jen konfigurační soubory.
Bitová kopie je sice fajn, ale samotná nestačí. Musíš si vytvořit k tomu opravné médium na/....
Jinak já pracuju asi na pěti strojích, mnoho z nich jede na W7, ale že by se kazily co dva roky, to teda ne. Musíš mít na to nějaký zvláštní dar nebo co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.