Nejste přihlášen/a.
Win 10 - Chrome...vadí mi, že nejde nastavit otevření stránky (z jakéhokoliv zdroje - záložka, odkaz, galerie atd.) na nové kartě a současně nelze zajistit automatické přepnutí se na tuto nově otevřenou stránku/kartu.
Nechce se mi onen problém řešit: pravá_myš/otevřít_v_nové_kartě/levá_myš_na_novém_Tabu - mám pocit, že pro tuto funkci existuje pro Chrome doplněk - poradí mi někdo?
Feraxi: asi jsme si nerozuměli - já vůbec neřeším, která stranka bude výchozí, ale když kliknu na záložku, tak chci, aby se mi otevřela NOVÁ karta, na ní se načetla stránka ze záložky a zároveň, aby se Chrome na tuto kartu přepnul
Nevím jak jste na tom s nastavováním, ale zkuste se tam podívat (nahoře vpravo tři tečky). Nějaké možnosti tam jsou. Třeba se vám to povede jak potřebujete. Za vyzkoušení to stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.