Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Po složitých peripetiích se mi konečně podařilo vytvořit nové heslo k účtu Microsoft. Také jsem dostal o tom potvrzující e-mail. Předtím jsem dostával dlouhodobě tuto stále se opakující informaci:
Problém s účtem Microsoft. Potřebujeme opravit Váš účet Microsoft./pravděpodobně se změnilo Vaše heslo/. Výběrem této možnosti ho můžete opravit v nastavení Sdílené prostředí. To nevim, jak bych to udělal a zda to má ještě smysl u nového hela. Také nevím, kde si mohu ověřit jeho správnost, když není požadováno k vyplnění/tečky/.
Také nievím co dělat u požadavku na App pasword, které nebylo nikdy dotaženo až do konce. Dostal jsem jen zprávu -We had a problem autenticating you.
Prosím poraďte mi, jak dál postupovat, když už mám nové heslo a chěl bych si ho ověřit Děkuji. Pepa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.