Nejste přihlášen/a.
ahoj takova otazka mam cpu amd phenom II x2 555 3,20 ghz chtel bych uprgade na amd phenom x4 -9650 chci se zeptat jestli to pujde na hrach csgo.league of legend neak pozna jestli pobezi lepe vetsi fps atd diky.
záleží na zbytku HW - počítač je totiž tak rychlý, jak rychlá je jeho nejpomalejší část... Deska, ram, grafická karta, disk?
deska.ASUS M3N78-VM. 8gb ram ddr2 800mhz.cpu phenom II x2 555 3,20 ghz. gpu nvidia geforce gt 730 2gb ddr5
Tak on i ten silnější procesor je na dnešní dobu hodně...hodně špatný (na hry), a další osazení tohoto konkrétního PC je na to podobně.
Jestli do toho chcete investovat, jde sehnat bez potíží grafika GTX 750 do 1000,-Kč. Toto a SSD 12GB z výprodeje na systém je jediný v celku rozumný zásah.
vidím právě na bazoši 2 kusy po 900,-Kč - verze GTX 750 ti
ano tu gpu znam je to dobra karta ale ja se ptam hlavne na ten cpu diky.
takze ten x4 mi bude brzdit gpu?nebo jsem to pochopil spatne diky.
naopak - vaše karta je k ničemu. V případě GTX750 bude dvoujádro pomalé a výkon grafiky nebude 100% - takže vlastně nakoupit 4jádro, k tomu GTX kartu a k tomu ssd disk... jenže to už je částka, kdy seženete lepší kompletní PC.
takze ten x4 je lepsi a zvisim tim trochu vikon pc?prozatim je to maleho bratra pc ma to jen na csgo a lolko
Denime bez urážky nerad radím někomu kdo nezvládá psát. Udělej něco s tím psaním, protože pak teprve můžeš řešit hry.
To pc na ty hry stačí. Podívej se na roky vydání a požadavky. Kouknul jsem na tu GT 730 a tam je ten problém. Ta karta je stará a co neumí karta - neumí celé pc. Tedy dát tam quad moc nepomůže a dát tam jinou grafiku, tak začne platit co píšou ostatní, že procesor jí bude brzdit a budeš na tom zase stejně. Víš co by mě zajímalo? Kolik máš na té sestavě FPS na obě hry to mi napiš, protože CS:GO na GT 730 funguje dost a dost. Obě hry jsou myslím 2009. Ty bys očividně potřeboval lepší grafiku (v rámci možností procesoru) a to je to co nemá cenu. Hrát hry znamená navýšit vše, tedy koupit celé nové pc s lepším procesorem RAMkama i grafikou. Navíc to dvoujádro nemusí mít přídavné napájení pro grafiku a měnil bys i zdroj a stejně by jí to dvoujádro neutáhlo. To záleží jakou a navýšit o 5 FPS nemá význam.
Okouknul jsem na dvoujádru a GT730 CS:GO a je to 40-60FPS. Když tam dáš lepší grafiku v rámci procesoru tedy např. GT1030 bez přídavného napájení, tak to máš vyřešené. Použitou seženeš už levně. Tady máš ukázku.
vidím správně? GT1030 vs. gt730? A starý AMD topení s výrazně novějším G4400? Vždyť i ten procesor je na deskách s novější ramkou DDR2-DDR4... to přece nemůžete porovnávat.
To tedy můžu, protože ten jeho procesor na CS:GO bohatě stačí. Má slabou grafiku a to je celé.
@Denim - mí synové mají téměř totožné PC, které jsem jim poskládal ze zbytků od známých, něco z ekodvora "výměným způsobem", něco dokoupil... - ale i tak bych si ten PC netroufnul nabídnout za 2500,-Kč (nemyslím si, že by ho někdo koupil v daném stáří).
Přitom FPS bez problémů u LOL 70, u CSGO 60. Víc si myslím je zbytečné pro běžného hráče... zvláště s vadou oka.
Operating System
Windows 7 Professional 64-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz 58 °C
Yorkfield 45nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
Gigabyte Technology Co. Ltd. G33M-DS2R (Socket 775) 45 °C
Graphics
LG IPS FULLHD (1920x1080@60Hz)
Acer AL1912 (1280x1024@60Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (MSI) 41 °C
Storage
111GB ADATA SP550 ATA Device (SATA (SSD)) 26 °C
223GB Patriot Burst ATA Device (SATA (SSD)) 33 °C
232GB Crucial CT250MX500SSD1 ATA Device (SATA (SSD))
lolko jde v pohodě ale ten csgo má nastavené vše na minimum a stejne to pada i někdy pod 30 fps.
Hm a rozlišení tam máš jaké? Jinak já CS nikdy nehrál a je to stará hra a nemá vysoké požadavky na grafiku, na RAM 2GB a na procesor E6600 a ty máš o trochu lepší procesor, tak já nevím v čem to je. Tady to máš na GT730 a E7500 a jde to dobře i když tam nemá měření FPS. Grafické detaily nedělá procesor, ale grafika a jiným to na GT730 jde i na 60FPS.
Já na Athlonu 64x2 rozchodil složitější hry a novější a to byl jeden z prvních dualů. Ono to jde ruku v ruce a nejlepší je koupit celý nový komp na hry. Já je dlouho stavěl a už to ani nedělám. Kupil jsem naduplý Quad a jde mi všechno i nové hry a procesor jede na 30-50% takže ... rozchodím na to i RDR2.
1280x720 high
To si také nemyslím. Však výše vidíš, že jde i když nejlepší není, ale nejhorší také ne. Já CS nehraju a na to jak je to stará hra a běží i na prastaré 9600GT která měla 512 RAM to moc nechápu. Hele nechci radit nesmysly měl bys zajít na forum Counterstrike tam ti to kluci řeknou z praxe. Rád bych pomohl a i přes zkušenosti těžko říct co v tom je, když to nemám a nemohu zkusit, ale požadavky má ta hra nízké a to počítám i s vylepšením. Jinak lepší je pochopitelně ta GT730 s DDR5
jako grafiku doma mám jednu je to alza.cz/... a momentálně v pc je tato gigabyte.com/... tak nevim ktera je lepší sorry ale jsem v tom like pro te ptám vás zkušenejsích diky.
není nutné hledat 4GB (a tuším ani není u těch 750tek - mrkněte se na bazoš, teď jsem tam viděl dvě ...
Dobré je mít těch 2GB v ramce, a hlavně s těmi 8GB ramky musíte mít systém 64 bitový... někdy se člověk diví, že mu to nejede a má 32bit verzi.
Až nyní jsem si všiml, že ten tvůj procesor je AM3 a na jiných stránkách prodejce našel, že v té desce AM3 procesory běží, ale pochopitelně jen ty ze seznamu výše, které deska podporuje. Máš 8GB RAM a to je dost a GT730 také musí stačit, takže jedině vyměnit ten procesor a ten co sis vybral by stačil. Více nemá cenu investovat, ale to je na každém soudruhovi osobně. Brzy zase budeš měnit grafiku ohledně jiné hry a tak to je stále dokola. Na hry to chce pořádný stroj a máš klid.
Zrovna koukám na mojí oblíbenou serii Sniper Ghost Warrior konkretně tu novou hru 2019 Contracts a běží na čtyřjádro a GTX 750 1GB VRAM na 32-40 FPS, takže co si budeme povídat a Afterburner ukazuje procesor 50% a někde jsou dokonce minimální požadavky na procesor i3, což odpovídá. Takže jak na CS dualcore nestačí a 2GB DDR5 VRAM?
Tak a tady jsem to skutečně našel. SGWC na i3 a jede na 60% ten procesor. Neuvěřitelné s GTX 750 Ti má HIGH 23 FPS tedy na medium to jít musí a na LOW jistě a to s procesorem i3 což je dualcore a Afterburner i tak ukazuje poloviční využití a to je nová hra 2019
tak vyreseno stahl jsem ovladace a slape jak hodinky cs go na vysoke 55fps super diky vsem za rady ahoj a hezke svatky
Výborně tak si to užij a také hezké svátky. Tady to jinam nesměřovalo, než k procesoru a grafika najednou jede jinak, že? Proto ta videa. Je třeba vidět jak to šlape jiným na různých procesorech. Já jsem měnil dualcore za quadcore před pěti lety přesně v polovině hry Assassin Creed 3, protože jsem vysledoval, že jiným to na stejné grafice jde lépe a s 8GB RAM to mohl dělat tedy jen procesor. Okamžitá změna a definitivní stabilita obrazu a grafika šla o 10 FPS více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.