Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracená historie (Maxthon)

Od: neznami odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v období, kdy jsem měl notebook v opravně, jsem využil starý notebook mámy, který má natolik zacpaný disk, že jsem díky tomu přišel o cca měsíc historie prohlížení v prohlížeči Maxthon (ne, nepatří mezi mé oblíbené - ale tou dobou jsem nepočítal s tím, že budu historii potřebovat, tak jsem to při surfování neřešil a pracoval s tím, co bylo na vypůjčeném notebooku k dispozici).

Otázka zní - předpokládám, že je de facto nemožné nějakým způsobem historii zpět získat?

Po restartování (nezáměrném) notebooku (již týden stará příhoda) na mě vykouklo upozornění, že historie byla špatně uložena, a zda si přeji provést pokus o nápravu. Omylem jsem zaškrtl, že nikoliv...hádám, že mám smůlu..?

Moc a moc děkuji za postřehy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

douby*
hodnocení

0x

Jakou verzi si tam měl, asi to nebyl Maxthon 5, že?

Jde o to, že starý maxthon ještě neměl a ani nevěděl co je cloudové zálohování, takže když si o něco přišel v důsledku poruchy lokálního úložiště holt to bylo pryč ... dnešní prohlížeče Firefox, Chrome apod. zálohovat historii do cloudu už umí běžně (a nejen historii stránek, ale třeba zapamatovaná hesla, předvyplněné formuláře atd. atd.), s těmito prohlížeči by se ti tato nehoda stát ani nemohla, doporučuji přechod na jeden z nich a aktivaci cloudového zálohování.

douby*

sice ti to nevrátí už jednou ztracená data, ale alespoň díky tomu o ně nepřijdeš znovu v budoucnu.

neznami
hodnocení

je to 5ka :)

To, co píšeš, si samozřejmě uvědomuji dobře. Jen šlo o výjimečnou situaci.

belpir
hodnocení

0x

Není náhodou historie Maxthonu uložená na v:

%APPDATA%Roaming\Maxthon5\Users\maxthon_passports_username\History

nebo:

C:\Users\youraccount\AppDataoaming\Maxthon5\Users

?

neznami
hodnocení

Z onoho období tam chybí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]