Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reinstalace systému

Od: egemberg odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěl jsem reinstalovat systém, postupoval jsem podle návodu přímo od windows. Několikrát se mi zapl a vypl atd. Ale ted po spuštění ukazuje obr. 1
Tak dám "odstranit potíže" pak obr. 2 "obnovit z jednotky" potom "smazat celý disk" ale hodí to chybu obr. 3 ln nevím jak se dostat zpět k zivotu děkuji

Reinstalace systému
Reinstalace systému #2
Reinstalace systému #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rada je naprosto jednoduchá. Prostě k počítači připojte jednotku pro obno/..., kterou jste si při instalaci systému vytvořil. A je to...

pavelpavel*

Nevytvořil to by se neptal. Končí. *cert*

10.12.19 05:47

fran56ris*
hodnocení

0x

Co ti není jasné. Stáhni si W10 u někoho na PC z webu Microsoftu na flešku (min. velikost 8 Gb) a potom teprve zkus instalaci z média. Pokud sis nesmazal ovladače, pak by to mělo jít.

Jinak opravna. *blee*

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že zjevně nemáte bitovou kopii disku ze které by bylo možné systém obnovit (a asi ani jinou zálohu). Tak nejjednodušší a nejrychlejší řešení je čistá instalace systému. Instalační zdroje stáhnete přímo z webu Microsoftu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]