Dobrý den chtěl jsem reinstalovat systém, postupoval jsem podle návodu přímo od windows. Několikrát se mi zapl a vypl atd. Ale ted po spuštění ukazuje obr. 1 Tak dám "odstranit potíže" pak obr. 2 "obnovit z jednotky" potom "smazat celý disk" ale hodí to chybu obr. 3 ln nevím jak se dostat zpět k zivotu děkuji
Co ti není jasné. Stáhni si W10 u někoho na PC z webu Microsoftu na flešku (min. velikost 8 Gb) a potom teprve zkus instalaci z média. Pokud sis nesmazal ovladače, pak by to mělo jít.
Vzhledem k tomu, že zjevně nemáte bitovou kopii disku ze které by bylo možné systém obnovit (a asi ani jinou zálohu). Tak nejjednodušší a nejrychlejší řešení je čistá instalace systému. Instalační zdroje stáhnete přímo z webu Microsoftu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.