Nejste přihlášen/a.
Ahoj, možná jsem jen slepej nebo natvrdlej... Ale jak na počítači na stránce YouTube jednoduše zobrazím všechna svoje nahraná videa?
V aplikaci v mobilu prostě kliknu na Knihovna - Má videa, a vidím všechna videa, včetně neveřejných a soukromých...
Na počítači to v knihovně nikde nevidím a dokážu se ke všem videím dostat jen přes ikonku profilu a Studio YouTube. Opravdu to nejde nijak přímo přes hlavní YouTube stránku? To mi moc nedává smysl... a "Váš kanál" taky nepomůže, protože tam se zobrazí jen veřejná videa. Proč to v aplikaci jde jednoduše a na webu ne?
A když klikneš na videa, tak je možnost- nahraná videa- všechna videa - oblíbená videa
Teď jak píšu tak to dělám...
Opravdu se v každém z případů zobrazí pouze veřejná videa. Soukromá a neveřejná videa přes kanál vůbec nevidím.
Zřejmě máš špatně nastavený přístup. Nastavil jsi nejspíš video jako soukromé, ale nespouštíš ten správný odkaz. Vždy, když ukládáš video na YouTube, přijde ti odkaz, kterým se pak přihlašuješ. Pokud otevíráš YouTube jako každdý jiný odkaz, musíš se k tvému videu přihlásit z profilu.
Tak jsem to teď zkoušel, kliknul jsem na ikonu mého profilu, otevřelo se malé okno, kde je tlačítko Studio pro autory. Na to kliknu a otevře se stránka se všemi mými videi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.