Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na USB DVB-T2

Od: honzi0020® odpovědí: 32 změna:

Dobrý den

Mám USB DVB-T2 program na počítač, který jsem k tomu dostal od výrobce byl nepoužitlný

Byl mi doporučen SICHBOPVR funguje dobře ale chtěl bych se zeptat nevyužívá někdo i jiný, který by mi mohl doporučit.

Díky

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

program je k nějakému USB krámu , nikoliv na DVB-T2

hodnocení

když nevíte na co odpovídáte mlčte

hodnocení

0x

Co to je USB DVB-T2 program? DVB-T2 je standard televizního pozemního vysílání.

Prostě tam chybí tečka. *bum* Mám usb-dvbt2 TEČKA Program co k tomu dali (stojí za prd...)

hodnocení

0x

Váš dotaz je lehce zmatený. DVB-T2 nemá nic společného s USB, ani s počítačem, tím méně s nějakým programem. Ujasněte si pojmy.

hodnocení

Není to vy nevíte na co se ptám

priklad1*

Ptáš se jak blbec. Tak se nediv.

hodnocení

hlavně že ty jsi genius

priklad1*

No génius ne, ale vím co to podnět a přísudek. Třeba z toho někdy vyrosteš

priklad1 - No, ty tomu češtinovi taky dáváš.

hodnocení

0x

To jsou teda odpovědi na úrovni.. Nikdy jste neslyšeli o dvbt usb dongle? Že děláte z tazatele debila?

USB dongl není program.

hodnocení

Konečně někdo kdo tomu rozumí

Nejlepší program pod windows pro podobná zařízení byl vždycky Prog dvb ale co vím, tak ten zatím asi nepodporuje h265 hevc.

Tazatel dělá debila ze sebe sám, když se neumí vyjádřit. A navíc to neumí ani přiznat.

Podle téhle diskuse už PROGdvb náš kodek podporuje.

forum2.progdvb.com/...

Podmínkou jsou nejnovější ovladače třeba z K-lite codec pack.

zakus*
hodnocení

0x

Dobrý den,

předpokládám, že máš na mysli USB dongle s DVB /... (třeba).

Podívej se na podporu Evolvea, třeba to bude fungovat i s Tvým.

hodnocení

SW od Evolvea jsem tam měl místo toho jsem tam dal ten co jsem psal ale třeba existuje i nějaký lepší proto se ptám na zkušenosti a doporučení jiného programu

111®
hodnocení

0x

a když chceš poradit dokážeš sem napsat co je na tom krámu do USB napsáno? Nebo sem dát odkaz ať víme co jsi si koupil? Věštecké koule došly.

@111 - to máš těžký, on se neumí vyjádřit, ale nadávat těm, kdo chtějí podrobnosti umí.

priklad1*

Ovšem i za tento šmejd se musí platit TV poplatek. Aby nedošlo k omylu.

e2
hodnocení

0x

je možné, že s ním bude umět libovolný přehrávač médií, který umí vidět externí zařízení, v tomto případě je vyhráno. Například Potplayer (nejlepší přehrávač se skvělým ovládním ,mraky možností, technicky vyspělý) - Otevřít jiné zařízení - Alt+D

novak1*
hodnocení

0x

Kto je ten výrobce toho nepoužitelného programu a toho tuneru dvbt2?

mark132
hodnocení

0x

vlastním DVB-T2 tuner EVOLVE SIGMA T2 pro PC (do USB) a k přehrávání programů používám obyčejné VLC nic dalšího nepotřebuji. Udělal jsem si playlist ve kterém mám všechny nalezené programy a VLC mi to parádně přehrává jako by to byl běžný lokální soubor.

mark123

mimochodem EVOLVEO SIGMA T2 funguje skvěle i na ubuntu linuxu, a i tam díky VLC, naprosto stejně. Dokonce tam není nutné instalovat žádné ovladače jsou už v systému takže to po zapojení jede hned a můžete rovnou skenovat programy. Na linuxu to tak paradoxně jede lépe než na windows.

novak1*

Avermediatd310 je lepší ,má dálkový ovladač.

novak1*

Dá se provozovat na Linuxu Media Center?

Pod pojmem média center se mluví třeba o Kodi a to rozhodně na Linuxu provozovat jde.

111®
hodnocení

0x

Evolveo má taky DO a lepší jak AverMedia, teda alespoň to moje Evolveo

novak1*

To tvé Evolveo je zastaralé už se nedá nikde koupit tak nemachruj.

Radej porovnej na Audio wizard co jsem poslal foto Avermedie s tvým krámem ,proč ja mám jiný.

111®
hodnocení

0x

a jak to jako mám vědět, to bych musel zkusit ve tvých podmínkách. Já si puradím, kdo potřebuje radit jsi ty, tak mne laskavě nekritizuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]