Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk nelze otevřít soubory

Od: pilarf odpovědí: 4 změna:

Mám flashku 64 Kingston,z ničeho se mi po jejím připojení nedaří otevřít soubory co na ni jsou.V zařízeních se zobrazuje,dokonce se v rozbalovacím menu zobrazí i soubory co jsou na ní,ale ty při pokusu otevřít napíší buďto :

"název adresáře je neplatný" nebo "bylo zadáno zařízení které neexistuje" Při použití jakéhokoliv programu na obnovu to samé nebo ještě "vložte disk do jednotky G:".

Pomůžete někdo?

Flash disk nelze otevřít soubory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Scandisk, tedy konzrola disku?
Pokud tam nejsou nepostradatelna data (na flash doufam ne) tak bych mozna sel do start, spustit diskmgmt.msc
Odstran oddil a znovu vytvor
pilarf
hodnocení

Tímto postupem mi to nalezne vyměnitelné medium G: -nepřiřazeno- při pokusu vytvořit svazek vyskočí"bylo zadáno zařízení které neexistuje"

mark1132
hodnocení

0x

V takovém případě bych použl UBUNTU LINUX (třeba s USB FLASHKY) protože ten si zpravidla dokáže poradit i s vážně poskozenými médii a umí stále spolehlivě přečíst jejich obsah zatímco windows dávno rezignují a jen hlásí chyby. Na linuxu také můžete použít skvělý nástroj PHOTOREC který dokáže veškeré poškozené či smazané soubory z libovolného média obnovit a zálohovat na nějaký bezpečnější disk. zdroj: ubuntu.cz

sd*
hodnocení

0x
pokusit se obnovit soubory bez ohledu na názvy souborů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]