Nejste přihlášen/a.
Celá léta jsem používal pro stahování videí volný program "realdownloader", který dokázal stáhnout téměř cokoliv, téměř odkudkoliv (nejen z YouTube). Po nedávném pokusu o aktualizaci ale přestal program fungovat a při spouštění se objevovalo upozornění, že nejdou spouštět skrypty. Nepomohlo ani odinstalování, vyčištění registrů a nová instalace původní verze. V současnosti nalézám pouze verze placené (pro mé účely zbytečné). Určitě ale existuje pro Win 7 nějaký podobný jednoduchý free program. Poradíte?
Tak ten "jdownloader" mi vyhovuje, i když je proti mému původnímu "realdownloaderu" pro mé potřeby zbytečně složitý.
Já používal dva online konvertory, ale jeden občas nešel a protože ten druhý neuměl stánhout pořad z ČT, tak jsem použil FREE RAPID DOWNLOADER na Win7 a stáhnul mi snad vše i to ČT. Postahuje si sám kodeky.
youtube-dl -svobodný program, jede všude, rovnou můžete videa převádět, akorát se spouští z příkazového řádku ale to zvládne i malé děcko ( youtube-dl [url videa] )
Já používám prohlížeč Maxthon, který v sobě standardně má možnost stažení přehrávaného videa snad odkudkoli...
Zapomněl jsem, ale hop mi připomněl, že pokud máš Firefox tak si stáhni doplněk pro stahování videí (je více podobných na Firefoxu. Já mám VIDEO DOWNLOAD HELPER a ten ti nabízí stáhnout videa na načtené stránce. Jestli stáhne i ČT nevím zatím jsem netestoval, ale FRD ho stáhl asi jako všechno.
Tak jsem to zkusil znovu po čase stáhnout ČT Máte slovo přes doplněk Firefoxu a roztrhá se to jako kdysi na krátká videa. Nejde to. Tak jsem tam zase dal Free Rapid Downloader a stáhnul stejný soubor délky 1h asi 3GB formát TS a je to HD a vcelku. FRD umí. Vložit adresu stránky kde je video a už to frčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.