Nejste přihlášen/a.
Spustila se mi v notebooku aplikace Audio Wizard.Nejde dokončit ,restartoval jsem a nic .Na co to je? Na nejaký zvuk asi. Musím to mít nutne? Bylo to tam,nic jsem nestahoval.
Píšou tam po anglicky. Terms of use ,je tam OK tlačítko a nedá se na to kliknout, nereaguje to.
Aha.Takže zvuk co prehráva počítač z internetu ,nejaké nahrávky když poslouchám. Ale nejde s tým hnout.
Taky do fotografie se mi stáhlo neco zo storu kolem 230MB samo od sebe a v oznámeních píše že se to stáhlo na 90% a dál na 100% se to už hodinu nehýbe.
Aplkaci Wizard jsem zadal resetovat a pohlo se to dál ale nedá se tam na nic kliknout,obsluha bude problém. Ventilátory notebooku se roztáčejí ,zahřívá ta aplikace počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.