Nejste přihlášen/a.
... konkrétněji, jaké "synchronizační aplikace"? Používáš na všech zařízeních zmínený google disk nebo to supluješ nějakou jinou? Tady máš video návod i s výběrem složek, který je součástí nastavení i instalačního postupu
A pak mě napadlo provést instalaci jako správce a zde jsem se dostal do fáze, že mi bylo umožněno zahájit přihlášování pod mým účtem, jenže už to přihlášování probíhá více, jak hodinu, takže jsme se asi zasekli
0x
Google spolupracuje s Androidem, Microsoft s Windowsem, je to konkurence, automaticky to nefunguje.
Na NB se připojte k Microsoftu, a najdete tam ekvivalent Gugldisku, a možnosti synchronizace by tam měly být.
má možnost na windows nainstalovat nástroij pro zálohování a synchronizaci od googlu zde google.com/... a pak nemusí používat cloudové řešení micosoftu. Ostatně k čemu by mu to taky bylo mít polovinu zařízení synchronizovaných přes google disk a druhou přes nějaký microsoft cloud, navzájem by se to nesynchronizovalo a zcela by to postrádalo smysl.
Ty soubory, které chci synchronizovat, jsou fyzicky na všech zařízeních a současně se záloha drží na cloudu? A v případě jakékoliv změny ve zvolených složkách tato změna "přeteče" přes cloud na ostatní zařízení?
ANEBO
Soubor se fyzicky drží jen na cloudu a na zařízeních jsou jen "zástupci" a v případě potřeby změny se soubor stáhne z cloudu, upraví a zase odešle na cloud?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.