Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více monitorů ve Windows 10 - problémy

Od: monitorik odpovědí: 2 změna:

Zdravím vás,

zapojil jsem si ke svému prvnímu monitoru ještě jeden a dal jako další, funguje, ale mám jeden probléma bude někdo tak hodný a poradí?

Monitor č.1 vždy po 5ti min, vypínal (mám to tak nastaveno i nyní), ale po připojení toho druhého už to nedělá a svítí pořád, což vzhledem k tomu, že monitor nemá tlačítko na vypnutí je problém. Nevíte, co je špatně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobry vecer,
myslis v moznostech napajeni? Pri neaktivite se vypne monitor? V tom nevidim proble, ale mozna je to hloupa poznamka, ale staci aktivita na druhem monitoru a opravdu se nevypne. Pripadne zkusil jsi vypinani vypnout, ulozit nastaveni a znovu zapnout? Jeste jsem nevide, ze by zrovna tohle nechodilo.

monitorik
hodnocení

Ano to myslím, nefunguje. Je mi jasné, že aktivita nesmí být na žádném monitoru, také není. Odejdu od PC, normálně za 5min monitor zhasl, nyní nezhasne ani hlavní, ani druhý, ani když jsem ten druhý vypl ručně, ten tlačítko má..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]