Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení souboru

Od: toom* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den chtěl bych radu v nastavení opery není možnost přerušit ochranu stahovani jakkýkoliv souboru i internetu zkoušelj sem to i v nastvaení samotného windowsu a nijak se mi to nepodařilo vypnout poradí tu někdo?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Haha nekdo chce botovat na metinu :D zkusbto stahnout pres jiny prohlizec :D a zrovna bob je proflaklej jako potvora.. A nema ani smysl pokud s tim jdes na ofik.. Tak je mrtvo. Botoval jsem 3 mesice 24/7 a ucty tam porad jsou aktivni...
doplněno 02.12.19 17:15: Uz je trojka jo? Jak pekne jim to vydelava.. Lidi nakoupi mince a po roce se spusti c. 4 :D koukni jestli nemas aktivovany defender ve windowsech a stahuj treba pres firefox, nebo jiny prohlizec. Jsou s tim casto problemy
doplněno 02.12.19 17:16: A spoustis to jako sparvce? Pravym -> a vybrat tuto moznost
toom*
hodnocení

jojo :D to pomalí chození mě unavuje

toom*
hodnocení

jdu stím na nitem3

toom*
hodnocení

Ja to stahnu ale nazávěr mi to ukáže tohle chápeš :D stahl přes mozzilu ale pořad to chce asi něco vypnout nebo nevim deffender mam uplně vyplej i přes přikaz regeditu jsem všehcno povypínal

Stažení souboru
toom*
hodnocení

To jsem zkoušel .. :D jako každýmu ten bob jede ale mě ne

toom*
hodnocení

Můžem to zkusit přes Viewer ti pošlu kod :D jestli chceš

Jsem v praci a uz to davno nehraju. Zkus si to dst do googlu jak to obejit.. Primo tu chybovou hlasku no.. Jinak neporadim.. Mas to stahle z jejich ofi webu?
toom*
hodnocení

jo mam to stahle z oficialni m2bobu :D ale zkusím to napsat do angličtiny na yt uvidim no ale jinak diky za rady ikdyž mi nijak nepomohli ale snažil ses mi pomoct

toom*
hodnocení

už jsem to našel stačilo to napsat anglicky :D

hodnocení

0x
Popište problém alespoň trochu srozumitelněji...
toom*
hodnocení

Co konkrétně mam vypnout abych si to mohl stáhnout krucipísek

Stažení souboru #2

toom*
02.12.19 16:22
hodnocení

Stažení souboru #3

111®
hodnocení

0x

co ti není jasný? potřebuješ virus do PC?

toom*
02.12.19 16:41
hodnocení

jo chci :)

hodnocení

0x

Když chceš viry, můžeš je mít. Stačí vypnout antivirový program. *bzum*

toom*
hodnocení

Jedná se něco jako o crack všechno ti něco píše že se jedna o virus když stahuješ jakkýkoliv software z netu :) jinak všechno mam vyple a furt mi něco brání zkoušel jsem i přes regedit :) a zatim nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]