Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana pred falšovaním .W10

Od: novak1* odpovědí: 3 změna:

Ve Windows zabezpečení je Ochrana proti falšování . Mám to vypnuté.Skoušel jsem to zapnout ale zobrazila se ikona ,,Chcete povolit vykonávaní změn v počítači?" Mám to nechat tak a nebo zapnout? Nebudou z toho nejaké komplikace?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když nevím co dělám tak se do toho nese..., někdo se ti dobejvá do PC? Nebo se jen bavíš?

ajtak

Bez obav zapnout.Ona hláška se objevuje vždy,když je třeba potvrdit nějakou změnu v nastavení.

To 111 : ŘÍdit se moudrem "když nevím co dělám,tak se do toho nese..." , tak by člověk zakrněl a na každou kravinu by volal "odborníka".

novak1*
hodnocení

ajtak: Možná to zapnu když naberu odvahu. Jinak to má být zapnuto .Po aktualizacích 1909 to mám vypnuto,aspoň teď jsem si to všimnul. Píšou o tom na Microsoft com.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]