Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné připojení k wifi

Od: pavel123 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém s připojením k wifi na mém notebook. Po připojení k internetu s rychlostí 100Mb/s mám rychlost stahování hrozně nízkou, zatímco rychlost nahrávání je v normálu (viz PNG). Po připojení k pomalejšímu internetu (např. 8Mb/s) mi internet jede tak pomalu, že polovinu času nejede vůbec. Mám notebook starý 2 roky a tento problém začal až +- 2 měsíce zpět. Nevěděl by někdo, kde by mohl být problém? Jestli mi třeba neodchází přijímač wifi signálu? Díky za odpovědi.

Špatné připojení k wifi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A když rychlosti změříte na jiném zařízení (mobilu), tak je to OK? Pokud ano, tak bude chyba opravdu v NB.

pavel123
hodnocení

Ano, měření na jiných zařízeních včetně mobilu jede v pořádku.

hodnocení

0x
A nesoda neco nrutalne notas?

A co si takhle po sobě přečíst co píšeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]