Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška Localbridge.exe

Od: pau odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám problém s chybovou hláškou...Localbridge.exe.chybná bitová kopie...když se objeví obdelník s tímto hlášením,tak se objeví asi 4x a potom na chvíli zmizí.Díval jsem se na google,ale jsem to nepochopil jak to odstranit.Víte o nějakém jiném způsobu?nebo vysvětlit trochu polopaticky?děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano známe. Problém způsobuje Seznam.cz

V rychlosti zastavit proces prohlížeče Seznam nebo Lištičky, odinstalovat a používat nějaký normální prohlížeč. :) Tady je celý návod: napoveda.seznam.cz/...

Chybová hláška Localbridge.exe

pau
hodnocení

děkuji zkusil jsem to našel jsem teda jenom wszndesktop.exe.a zatrhl jsem ukončit úlohu snad už bude klid...ještě jednou děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Localbridge

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]