Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit: při spuštění mi počítač vyhodil chybu, že chybí v adresáři SYSTEM32 soubor hal.dll a nenačetl se. Protože jsem nutně potřeboval mít PC v pořádku i se všemi soubory nainstaloval jsem do PC znovu Windows XP do složky WINDOWSX pak jsem zkopíroval soubor hal.dll z druhé instalece do prvni a zkusil jsem to spustit. PC naběhlo ale pod tou druhou a o prvni jako by ani nevědělo přestože je také nainstalovaná a soubor, který ji chyběl, jsem z te druhé zkopíroval do příslušného adresáře. Poradte mi prosím, jak tu druhou instalaci XP, která je nainstalovaná ve složce WINDOWSX odstranit, aby fungovala ta prvni, která je v adresáři WINDOWS.
Předem děkuji
Jan Kocábek
Nu pokud ti startují oba systémy tak si spust ten co chceš ponechat a v něm si najeď na adresář s těma co ponechat nechceš a smaž ho...
právě že startuje jen ten ze složky WINDOWSX a ten chci smazat.
nevíte někdo jak?
zatím jsem došel k východisku nastavit soubor BOOT.ini ale nevím jak ho upravit hlavně ten řádek s tím z které složky se nahrává XPčko
Děkuji předem
Jan Kocábek
Moc děkuji hodně jste mi pomohli problém s BOOt.ini jsem vyřešil teď musím zkopírovat další chybějící soubor z této instalace do té staré snad už to pak pújde. Ale mám dotaz až bude stará verze opravena jak nejlépe tuto novou instalaci smazat.
Děkuji předem
Jan Kocábek
Prozačátek bych jen zkusil přejmenovat adresář WINDOWSX na např. WINDOWSXX. Pokud ten starý systém bude OK, můžeš ten druhý pomocný klasicky smazat.
Moc dík podařilo se mi překopírovat chybějící soubor starý system se spustil ale vznikly nové 4 chyby
1. starý systém běží ale text je v mě neznámém cizím jazyce
2.při spuštění uživatele se nenačetla plocha nic to nedělalo jen se zobrazila tapeta
3.při spuštění zpátky tohoto objevil můj antivir (používám avast free verzi) tuto chybu: MODUL AAWM DETEKOVAL CHYBU PŘI PRÁCI S RPC
4.avast nabídl toto: Nejprve proveďte aktualizaci systému prostřednictvím služby Windows Update, aby se zajistilo, že služba RPC je v aktuálním stavu. Restartujte počítač. Po restartu zkontrolujte, zda problém přetrvává. Pokud ano, postupujte podle následujících kroků:
Uvedený postup funguje pouze na Windows NT, 2000, XP a 2003.
problém je v tom, že mi nejde IE( používám IE 7)
nevíte co s tím potřebuji to co nejdřív vyřešit moje mamka potřebuje v úterý pracovat na PC
Děkuji předem
Jan Kocábek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.