Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí jazyk

Od: lada® odpovědí: 3 změna:

Milí rádcové. Mám počítač po repasi. Po akltualizaci "kousající se" Mozilly mi na horní lištu naskočil pro mě záhadný cizí jazyk. Protože postrádám vzdělání příslušného směru, táži se vás na zemi, odkud to pochází, a co se s tím dá dělat. Ovládání je sice podobné jako v češtině (nyní již poměrně svižné), ale při pokusech vrátit mateřský jazyk, tak se mi horní lišta opět vrací do oné cizí řeči.

A ještě související problém s pokusem o další aktualizací: Používám stále W XP a ačkoliv by do verze Mozilly 52 měla s W XP normálně pracovat, tak vždy vyskočí hláška "určeno pro W7". Předem děkuji za váš čas.

Cizí jazyk

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud v nastavení nenajdeš češtinu, tak program odinstaluj a najdi na webu jinou verzi, kde bude čeština uvedena. Jen na okraj, s ixpéčkami budeš mít stále víc problémů.

pi*
hodnocení

2x

Poslední verze pro WXP je 52.9.0 ftp.mozilla.org/...

hodnocení

0x

Nejjednodušší je asi nová intalace Mozily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]