Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Používám defraggler. Mám 2disky c a d. Disk d mám celý zaplněn. Když spustím defraggler na disku c tak se mi zobrazí defragmentace třeba jen 20% jindy 0%. I když spustím defragmentaci vícekrát. Je možné docílit 100%. Jak to opravit má to vliv na zpomalení notebooku? Děkuji.
nezmiňuješ se o tom zda ty tvé disky jsou typu SSD nebo klasické rotující, takže pro jistotu přidávám jedno varování. NIKDY NEPOUZIVEJTE JAKYKOLIV NASTROJ DEFRAGMENTACE NA SSD DISKU, pouze tím snižujete jeho životnost a nezískáte tím absolutně žádnou výhodu, defragmentace měla smysl jen u rotujících disků s velmi dlouhými přistupovými dobami, a dnes už se o ni stará samotný souborový systém a není nutné používat na ni jakýkoliv dodatečný software jako třeba zmíněný defraggler, je to zbytečné a u SSD dokonce naprosto kontraproduktivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.