Nejste přihlášen/a.
Prosím jaký program na vyčištění Pc Pro Windowws 10
AVAST CLEAN UP moc nedoporučujou nebo to je chybná informace
PC čistím zásadně vlhkým jemným hadrem.
5 let jsem se svým pracovním PC nic neprováděl...a je stále stejně rychle jako v době kdy jsem ho koupil. Start W10 cca 27s včetně zadání hesla. PC je v provozu cca 10h denně a SW na něm mám dost a dost.
Takže pokud máte PC pomalé, zpravidla vyjde lépe koupit nové "železo", než spoléhat na nějaké zázračné SW čištění.
asi tak, ono softwarové čištění to často příliš přehání a maže i věci které na výkon nemají vliv a přitom byste je ani nechtěli smazat, třeba různé historie otevřených souborů, dříve použitých příkazů nebo cookies prohlížečů. Smázne je a pak se divíte že se třeba musíte na některé stránce která si vaše přihlášení měla pamatovat přihlašovat znovu nebo jiná stránka si najednou nepamatuje vaše nastavení filtrace v rámci nějaké tabulky, to vše se zpravidla ukládá do malých lokálních souborů které tyto čističe bezohledně smáznou přitom tím nezískáte žádný výkon navíc a už vůbec ne místo na disku protože jsou tahle data co do velikosti naprosto nicotná ...
Je to jednoduché!
Stačí jít do průzkumníku souboru, dále na "tento počítač" a pravým tlačítkem miši kliknout na disk C.
Pak klikněte na vlastnosti a on se vám mimo jiné ukáže graf kolik máte využitého volného místa. Pod tímto grafem je tlačítko "vyčištění disku" klikněte na to a můžete čistit.
Vyčistí nejlépe a žádný program nepotřebujete
BleachBit je výborný bleachbit.org/... . Použitelný nejen na Windows ale i Macos a Linuxu. Takže opravdu velmi univerzální a na široké škále konkfigurací odladěný nástroj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.