Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám USB DVB-T2 od Tesly Proxy T2
Přijím všechny kanaly v DVB-T2 ale u kanalu s českou televizi blbne neustale obraze, zvuk jde v pohodě neseká se ale chvili to ztmavne a pak to chvíli jde pár vteřin a opět
Tesal jede na stejném SW jako EVOLVEO
Můžete mi poradit jak to vyřešit
PS pohyb anteny nic neřeší.
to není STB ale USB TV tuner a základ je vědět jaká je anténa, jestli ten prut co k tomu dodávají tak se není co divit, proto se ptám na anténu...
Půjčit si na chvilku od někoho ze sousedství nebo z rodiny jiný set top box a pokud to nedělá, tak ten váš vyreklamovat, vrátit.
Všechny ostatní vysílače, kromě české televize, jedou po staru na starší normu DVB.T a česká televize, tedy ČT1, ČT2, ČT24 a ČT sport jedou nové DVB.T2. Pokud tedy blbnou, tak je možná chyba na straně dekodéru ve vašem set top boxu a po spuštění DVB.T2 v lednu i na ostatních televizích, by blbly všechny. Pokud to jde reklamovat, je dobré to udělat včas.
ernie, díky za upozornění, v rychlosti jsem si nevšiml, že se jedná o tuner a ne o set top box.
Já používám v počítači USB tuner Evolveo DVB-T2 a funguje v pohodě. Mám za televizí rozbočovač na kabelu od antény a tak když potřebuji něco nahrát do PC, zasunu tuner, připojím anténu a jede to.
Měnil jste tam nebo přenastavoval jste kodety nebo něco. Nebo to šlo hned z první a vše po instalaci SW a vyhledávání stanic fungovalo?
Nic jsem s tím nedělal, nainstaloval a funguje. Ten tuner přijímá televizní signál. V televizi pokud vím také žádné kodeky nenastavuješ.
v TV se nenastavuje nic, jdu kouknout co můj Evolveo Venus HD dual tuner, s ČT nemám problémy, možná nějaký vackel na kabelu od antény, a signál na hranici...zkuste tu pokojovku vystrčit z okna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.