Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modifikační klávesy v virtuální klávesnici?

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

zdravím
chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaká aplikace na android, konkrétně virtuální klávesnice, ale aby obsahovala rovněž modifikační klávesy (ctrl, alt, shift,...). Asi špatně hledám anebo to fakt není? chci na chytré TV zobrazit takúto klavesnici, protože potřebuji udělat určitou funkci kláves, a nemám externí klávesnici na zapojení k TV (ani přez USB ani přez BT)
děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podíval bych se po programátorských klávesnicích...

hodnocení

děkuji klavesnice je ok, jen jsem vlastně zjistil, že ta klavesnice se zobrazí pouze v androidu (na TV) jen po stisku tlačítka, kde chci psát text. Já bych potřeboval ale klavesnici mít zapnutou pořád, abych stiskl kombinaci kláves během sledování programu. (nic nikde se nevypisuje, jen se stlačí kombinace kláves pro zobrazení okna). To mi nějak nedošlo. Koukal jsem do nastavení té klavesnice, ale nepřišel jsem na to, jak ji zapnout natrvalo

takže asi nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]