Nejste přihlášen/a.
Včera jsem stahoval aktualizace W 1909 ,bylo tam psáno 3,3GB,stáhnul jsem polovinu ,víc nešlo,vypnul jsem počítač a dnes mi to ukazuje znovu 3,3GB.To se to zo včera vymazalo a teď to jede znova?
no nestažená aktualizace se stahuje celá znovu, co je na tom divného? Stahoval jsi to ty nebo se to aktualizovalo samo? Kolik je volného ísta na HDD?
no to je snad logický. Vy nemáte moc zkušeností s technikou, že? Proč aktualizujete, když nemusíte?
Ale už se to jednou nabízelo,vtedy jsem to ignoroval a teď když mám akciové balíčky z Tesco mobil 1500 zdarma ,jsem to šel delat.
Už se to stáhlo a nainstalovalo ,vyžaduje to Restart.
Na místo deklarovaných 3,3GB to sebralo ccca 5GB.Ta včerejší aktualizace byla zbytečná.
Oni asi večer po 10:00 mají fajront ,když to nedali celé.
ta včerejší neproběhla, pokud se aktualizuje, restartuje se vždy i když to systém nevyžaduje, protože je třeba načíst změny například v registrech, které aktualizací nastaly
Tak už se to restartovalo.Stahování trvalo vyše 2 hodiny,restartovalo se to taky vyše 2hodiny spolu vyše 5 hodin.
Potom se to spustilo ale nenabehla kolonka na heslo,když jsem kliknul tak to jenom tak zvukove žblnklo. Po 15 minutach jsem stlačil vypínač-vypnul a potom zapnul ale bylo to stejné ,tak jsem to vypnul ješte raz a potom jsem stlačil vypínač na 10 sekund ,rozsvítilo se to na chvíli a vyplo ,tak to písklo. To je asi vynucené vypnutí? To my poradil prodavač když jsem tam kvuli tomu zanes počítač pred mesícem ,když to udelalo poprvé. No a už to teď jede.
Měl jsem čekat dál a nebo jsem udelal dobre -to vynucené vypnutí?
Nikdy nevypínám počítač, pokud nedojde k normálnímu spuštění. Vypnutí v průběhu prací na aktualizaci může dojít k poškození některého systémového ovladače a náprava je obtížná a vyžaduje zkušenosti a případně i další počítač nebo dokonce přeinstalaci a možnou ztrátu dat. Tyhle velké kumulativní aktualizace někdy trvají docela dlouho a s poměrně delšími dobami, kdy se zdánlivě nic neděje, jen občas problikne disk.
Už mi píše že mužu stahovat další ,nové aktualizace ale je tam možnost odložit na 7 dní. Samá aktualizace za aktualizaci se valí. Tomu nebude konce kraje.
Proč není počítač jako televize? Tam jsou jenom knoflíky a dálkový ovladač. A do počítače se muže proklikat amater až k jádru.
Proč není nejaké centrum kde by se to všechno zhromaždilo a odtam by se to bez viru posílalo do počítaču? Teď musí být v každém počítači antivirák.
Kolem jednoho notebooku je víc práce jako kolem auta.To abych si bral dovolenou ,6 hodin času mi to sebralo dnes .
Takový notebook to je starostí jako o jedno decko.Meli by dávat na to očerku.
Jak je to v telefonu a v tabletu? Tam se taky tak stahují aktualizace?
Zdá se že jsou jasnejší barvy po aktualizaci. Zmenila se ikona pro internet.Ta kolonka na vstupný heslo je jiná.
Je tam taky možnost odložit aktualizace až o35 dnu.Možná to tam bylo pred tým ale ted jsem to objevil. Ted si mužu já určovat kdy se bude aktualizovat a ne kdy si ono zmyslí.
To Nastavení ten program je dán W10 a nebo to záleží od značky počítače, myslím to když klikneš na Nastavaní a zobrazí se tam ta tabulka.
U W10 nejde vypnout aktualizace, jak šla u W7. Takže se uklidni, budeš chvíli aktualizova, asi proto, že máš přeinstalovaný systém a nebyly staženy nejnovější aktualizace. Takže se systém aktualizuje postupně.
Telefon se mi aktualizuje třeba každý den.
proč by jsi aktualizoval, když se W10 umí přihlásit samy? Zásada je co chodí do toho se neseru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.