Nejste přihlášen/a.
Neříkáte tu pravdu ... ten výkonostní nárust co popisujete odpovídá pomalejší kartě 1650 ale tazatel jasně uvádí že má variantu 1650 S a ta je proti 1650 ještě o dalších 44% výkonější ! Celkem ten výkonostní nárust bude značný (až 90%).
Ano a rozdíl bude cca 10 FPS, protože ty karty jsou téměř totožné, až na novější čip. Já bych do toho nešel, ale každý má své důvody. Jinak většina radilů neví o hrách a náročnosti na RAM a procesor nic. Ono to Quad Core totiž jede na 25-50% stačí si nainstalovat Afterburner a zobrazit při hrách všechno tedy procesor, jádra, grafiku, RAM, FPS, teploty a sledovat u jednotlivých her. Mám také Quad a jedině hra Sekiro (2019) jede na plný výkon proceroru a RAM asi 10GB, protože je fakt náročná. Vše ostatní má na proceroru 50% cca a RAM už chce 16GB.
Ano omlouvám se za nedopatření, přehlédl jsem variantu S. Tedy GTX 1650 S má o málo vylepšený procesor a rychlejší paměti DDR6 tedy jedná se víceméně o stejně čip prvkově a proto zůstal označen jako 1650. Karta má skutečně lepší výkon evidentně v rychlosti o 44% a navýšení snímků mezi 1650 a 1650 S je cca 15FPS tedy s připočtením 10FPS rozdílu mezi 1650 a 1050 bude rozdíl mezi 1050 a 1650S cca 25 FPS, což odpovídá těm 44%. Níže jsem našel jediné video rozdílu mezi GTX 1650 a GTX 1650S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.