Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkonfigurovat Classic Shell

Od: felixa® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu - po aktualizaci WIN10 na verzi 1909 se po se po zapnutí počítače objeví na obrazovce nápis: "Nástroj Classic Shell se musí zkonfigurovat pro jiný operační systém" po kliknutí na OK se objeví červený nápis, že " aplikace je z důvodu vaší ochrany blokována". Nepomáhá ani spuštění souboru Classic Start Menu..exe jako správce- znovu červený nápis, že aplikace je blokována. Verze Classic Shell 4.3.0. Múžete mně ,prosím, poradit jak se toho zbavit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

vypnout antivir? nebo Defender?

hodnocení

vypnutí antivitu nemomohlo

hodnocení

0x

Zkuste stáhnout jinou verzi Classic Shell. Já jsem ji nainstaloval bez problémů.

hodnocení

Musím svoji nainstalovanou verzi Classic Shelu nejprve odinstalovat?

Když ji odinstalujete, mělo by to být lepší. Některé programy se samy přepíšou, jindy je lepší odinstalace předchozí verze. Nic se tím nezkazí.

hodnocení

Prblém vyřešen, nainstalována verze 4.3.1. Classic Shell, děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]