Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začali se mi špatně zobrazovat inzeráty na marketplace. Jde to nějak nastavit, aby se mi zobrazovali zase normálně? Děkuji
Dobrý den, stránka je normálně funkční - zkuste si vyčistit stávající prohlížeč (v jeho nastavení vymažte cookies a mezipaměť) nebo zkuste stránku otevřít v jiném prohlížeči. Zdravím!
A co to znamená "špatne"? Mám 3 profily na fb, na hlavním profilu mám vše v pořádku, pokud přepnu na další dva, mám prodejní inzerát zobrazený jinak- popis a cena se mi zobrazuje dole, na hlavním mám vše nahoře, fotky pod popisem a cenou, jak to má být.
Jsem stále v jednom prohlížeči, přepínám na jeden klik..kamárádka to má také obráceně, už asi 3 dny... ono to, že se jednomu zobrazuje vše v pořádku ještě neznamená, že to tak musí mít všichni. Počkejte, zřejmě se v tom zase hrabou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.