Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To co bude vědět ten, kdo dělal tyto stránky

Od: kubanec341956005 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den!

Dostal jsem moji první zakázku a narazil jsem na problém. Jak vložit do formuláře tagy měnící písmo(tučně, vel. písma atd.), přesně ta lišta, kterou vidím nad tímto textovým polem. Existuje nějakej tag a jeho atributy, který umí pracovat s označeným textem ve formuláři, třeba vkládat před a za označený text to, co si navolím? konkrétně tagy? Je mi jedno v jakém to bude programovacím jazyce.

Nejraději budu za web(česky), kde danou věc najdu.

Moc děkuji za každou odpověď.

Jiří D.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

1) To, co vidíš tady se dá udělat pomocí opensource nástrojů - konkrétně pomocí javascriptových editorů. Funguje to tak, že vložíš do stránky potřebné javascripty, provedeš nastavení, jak se ti to bude hodit a zobrazí se ti tam ta lišta, kterou chceš...nejznámější editory jsou asi FCKEditor a TinyMCE...

koukni na:

maxiorel.cz/... - Článek o srovnání editorů TinyMCE vs. FCKEditor
tinymce.moxiecode.com/... - TinyMCE editor
mikajik.info/... - Nastavení TinyMCE
fckeditor.net/... - FCKEditor

2) ohledně těch tagů...přes prostý html to neuděláš (pokud vim)...na to musíš použít Javascript :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]