Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém s WIN 7 64 bit. Nainstaloval jsem si před časem letecký simulátor ze dvou DVD - "Microsoft Flight Simulator X" (FSX Deluxe).Nedávno jsem jej byl nucen z určitého důvodu odinstalovat,no a při pokusu nové instalace z těchto DVD mi Installshield wizard předkládá ihned cedulku s chybou - "1628 failed to complete installation" a nejde mi už program znovu nainstalovat. Nevíte někdo,co znamená tato chyba 1628 a co bych měl udělat,aby mi program šel znovu nainstalovat? Hledal jsem nápovědu na internetu na Microsoftu, ale prozatím jsem nenašel žádné řešení. Díky moc.
FLIGHT SIMULATOR X bývá docela často na STEAMU se 75% slevou (tj. za asi 160 Kč) - teď před vánocemi tam bude v akci zase (viz graf historie cen a jejich prop/... na stránce úplně dole) ... divím se proč si na takovou slevu jen nepočkáte a nekoupíte to tam místo nějakého dvd které nemohlo být levnější. Výhodou je, že hry instalované ze steamu fungují vždy spolehlivě a k takovýmto chybám tam nikdy nedochází, a ještě je to levnější.
microsoft k této chybě instalátoru vydal speciální článek zde support.microsoft.com/... ... máte tam i doporučení co s tím, ale uznávám že je dost otrava takové problémy muset řešit. Příště radím ten Steam abyste tomu předešel preventivně, a nemusel se s tím setkat vůbec.
Hm to jsem hrál už kdysi na XPčku a šlo to. Další věc jsou 32bit hry na 64bitovém systemu to dělá někdy problém. Takže hra ale na W7 šla a nyní nejde už nainstalovat? Našel jsem si o tom článek, protože nikdy nejsi sám se stejnou chybou a tam je odkaz na článek, že se ta hra musí správně odinstalovat, aby šla zase nainstalovat a také je tam dobrá přípomínka, že obě složky Program files jsou admistrativní, takže rada zkusit to tam neinstalovat, ale vytvořit a pak zvolit složku hned na C/FSX a tam to instalovat. Asi tam někde něco zůstalo. Nevím jak to půjde vložit, takže dávám dva odkazy, kdyby ten překlad nešel.
Vložit odkaz v překladu nejde.
Návod v angličtině. Otevři odkaz v překladu pokud překlad výše nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.