Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod filmu z dvd do avi

Od: rigel odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych prosím poradit, jak převést film z dvd do avi . Mám Format Factory, Na dvd je možné vybrat AJ nebo NJ zvuk, ale když jsem zkoušela převést, tak výsledný soubor měl německé znění. Potřebovala bych anglické, a i titulky přidat anglické . Na dvd jsou AJ i NJ , ale v výsledném souboru nebyly žádné . Poradíte mi, kde to "vypreparovat "?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používám program DVD Fab pro stažení do určené složky v počítači a pak pomocí DVD Shrink nastavím jaký potřebuji zvuk, případně i titulky. Jestli chci aby se zobrazily automaticky, nebo je můžu zapnout sám. Možností nastavení je tam více.

doplněno 21.11.19 10:54:

Ve výsledku ale pak po převodu na avi, už zase nebude možné nic měnit, to lze pouze, pokud by to bylo opět na dalším DVD.

rigel
hodnocení

díky, měnit vlastně nepotřebuji, stačí mi ta jedna konkrétní verze s konkrétními titulky. Ale zajímá mě to, Takže DVD Fab z dvd vyextrahujete soubor do pc - v jakém formátu? a pak ve shrinku to znovu nějak konvertujete ( a volíte zvuk a titulky )? které pak v výsledném souboru můžete i volit?

mark651165
hodnocení

0x

Není třeba kupovat takový software na trhu je spousta zdarma dostupných které dvou práci odvedou stejně dobře typicky třeba AcidRip https://www.togaware.com/linux/survivor/AcidRip_Simple.html který najdete na všech linuxech (ubuntu, fedora, mint aspol.), ten je výborný a nemusíte za něj dát ani korunu. Nebo třeba HANDBRAKE, který najdete nejen pro linux, macos ale i pro windows rovněž zdarma. https://handbrake.fr/downloads.php viz video návod

mark165165

a ještě jeden drobný tip, hoďte staré AVI za hlavu a používejte místo něj raději MKV nebo MP4. V případě AVI jen riskujete že se pravděpodobněji setkáte s problémem chybně synchronizovaných audio a video stop které se při variabilním datovém toku mohou rozcházet i o několik sekund... což se vám s mkv nestane.

rigel
hodnocení

Díky, to vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]