Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mohl by mi někdo pomoct jak vytvořit vlastní mapu? Zde je příklad.. nejsem v tom nějak orientovaný: sanmap.ikkentim.com/...
Něco k tomu jsem našel zde, ale jaksi to nechápu :D
K čemu ti bude? Tak si to přelož ten druhý odkaz a uvidíš, že naprostý amatér to asi nezvládne. Měl jsem kdysi server a dělal i mody na SA a ten jazyk se nedá nikde naučit. Musel jsem se to naučit pracně sám, ale mapu jsem nikdy neměnil a proč taky. Bylo kdysi 1200 serverů a dnes již asi 200 ale stále se to hraje již 13 let.
Vlastní mapu, tak k tomu se používají javascriptové knihovny které umí pracovat s různými mapovými vrstvami různých poskytovatelů včetně nějaké vaší vlastní, ideální v této oblasti je LEAFLET.js leafletjs.com/... který má pochopitelně i své komponenty pro Angular, React a další front endové frameworky. Zde jsou příklady použití leafletjs.com/... (p.s. dříve pro tento účel byly velmi populární google mapy api, ale poté co je google doslova předražil to přestalo být pro vývojáře lukrativní a přešli obvykle právě na volně dostupný leafletjs, který umí totéž a navíc nabízí práci i s lepšími a podrobnějšími mapovými podklady osm)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.