Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupil jsem si Unreal Tournament 2004 a nejde

Od: jozefs11® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
koupil jsem si hru Unreal Tournament 2004 na steamu a hra mi nejde vůbec spustit. Píše mi to, že mám neplatný klíč. Nevíte, co s tím mám dělat?
Předem Vám děkuji za jakoukoliv pomoc.

Koupil jsem si Unreal Tournament 2004 a nejde

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

2x

Kontaktuj Steam co jiného. Neplatný klíč. Já bych to vyřešil jinak a rychle.

mark165165

Pokud tě steam informoval o CD klíči a ty si následně zadal chybný nebo jej chybně opsal, jednoduše hru odinstaluj a nainstaluj znovu, znovu pak zadej klíč který ti steam ukáže a pozorněji bez překlepů. Můžeš využit kopírování klíče přes schránku.

hodnocení

Já hru koupil přímo na steamu. Žádný klíč nedostaneš, když si koupíš hru přímo na steamu. *zed* Kupoval tady vůbec někdo hru přes steam? Asi ne. Ale naštestí jsem problém už vyřešil.

hodnocení

Stačilo stáhnout crack. Nechápu. *alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]