Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést avi do mkv

Od: ludek14 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den odešla nám stará plazma tak jsem koupil TV samsung 55RU80002 která už nepodporuje kodeky Xvid (video) a DTS (audio) a nyní stahuji serial který ma 10serii na uložtu pouze avi a již dále nechci platit hellspy nebo uložto našel jsem tam i v mkv ale soubor 3GB na hellspy vetsinou kolem 500mb a kvalita ok a tak se ptám jak převest zkoušel jsem any video conventer do mkv matroska boužel ovraz malý jaký formátovač a formát použít prosím už jsem fakt zoufalej skoro vše mame v avi zkoušel jsem dát v any video do mp4 ale jelikož mám starší pc nebo nevim zda je to běžný jev formátování cca 2h tak jsem to zrušil.. nejlíp mi šlo od borce název seriálu a info o videu a zvuku >>> ( The Walking Dead S06E08 BDRIP AC3 x264 CZ ) <<<< předem moc děkuji vubec se v tom neorientuji a je to pro mě španělská vesnice tak nějak zjednodušeně prosím..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkus Format Factory. Ten umí skoro všechny převody včetně .avi do .mkv.

hodnocení

3x

Format factory. Formátuji videa za stejného důvodu jako vy a je to funkční.

hm*
hodnocení

1x

Podle nějakého návodu z internetu ta TV podporuje "DivX, MP4, 3GP, AVI, ASF, MKV, etc.", takže by měla umět mpeg4 (což DivX i Xvid dělají, oba jsou to jen kodeky mpeg4). Kdysi mi stejný problém vyřešilo jen přepsání značky kodeku v hlavičce filmu.

hodnocení

0x

Zkuste použít Freemake Video Converter. Jestli Vám nevadí, že na začátek hodí svou značku (ve free verzi).

freemake.com/...

cmdexe
hodnocení

0x

ffmpeg -i vstup.avi -c copy vystup.mkv (kodek zustane nezměněn)

případně změnit -hodnotu "-c" na zvolený format něpř h264 nebo avc

ludas*
hodnocení

0x
Tak jsem stáhl ten factory a facha to moc děkuji! :) akorát Teda seriál 40min avi 650mb a formatuje 33minut.. Chtělo by to rychleji no :D ale je fakt že mám bohuzel starej pc tak to bude asi tím..

Nespěchej! Bylo by to na úkor kvality!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]