Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadek internetu v PC

Od: dandod* odpovědí: 7 změna:
Mám problém s internetem v PC viz fotky dole
Jinak internet v telefonu normálně funguje

Výpadek internetu v PC
Výpadek internetu v PC #2
Výpadek internetu v PC #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Viz můj dotaz o pár minut dřív. Nejsme připojení přes stejný uzel?
doplněno 17.11.19 18:40:

Tak já se právě po sedmi hodinách dočkal. Už mi to běží *ua*. Jak jsi na tom ty?

dandod*
hodnocení

Furt čekám na připojení ..

hodnocení

0x
Podle prniho obrazku- neni pripojeno na router. Jiny port, jiny kabel, zapnout router...je to hadani. Ze jde telefon jako super, ale nejede na data operatora?
dandod*
hodnocení

To ne..vše mám připojeno co by mělo být ..WiFi funguje jen na telefonu ale v PC ne

hodnocení

0x

Vždyť ti to na třetím obrázku jasně píše, že je to problém síťového adaptéru (v PC), a to buď přímo vada HW (vadný adaptér) nebo vada/havárie ovladače adaptéru. Předvším zkus opravit/aktualizovat ovladač adaptéru, pokud to nepůjde, nech to plavat a pořiď si za 200 až 300,-Kč USB adaptér a budeš mít pokoj.

pavelpavel*
hodnocení

0x

A co na tom nechápeš? Wifi jde (takže internet jde) a jasně ti to píše, že je něco s ovladačem, nebo sítovkou. Přeinstaluj ovladač a prozkoumej chybu hardwaru.

karel556*
hodnocení

0x

Tak si vypni testovací režim a internet zřejmě v počítači půjde, pokud nevíš jak, tak jsem to našel za tebe:

1. Přejděte do nabídky Start -\u003e Všechny aplikace -\u003e Utilities-Windows -\u003e Příkazový řádek(kliknutím na něj pravým tlačítkem - spustit jako správce )

2. Černá konzola se spustí, zadejte příkaz bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF

3. Stiskněte "Enter" a restartujte počítač.

Stává se však, že jeden příkaz nestačí a nápis zůstane i po restartu. Pak musíte udělat následující:

1. Opakujte první položku z předchozího seznamu

2. Zadejte příkaz bcdedit.exe --set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS

3. Klikněte na "Enter"

4. Zadejte příkaz bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF

5. Klikněte na "Enter"

6. Restartujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]