Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít bitvou kopii systému

Od: lenar21 odpovědí: 6 změna:
Ahoj potřeboval bych pomoc.Nechce mi naběhnout Windows 10.Zkoušel jsem obnovení, ale bez úspěchu.Proklikal jsemm se k tomu to viz foto 1.Když zvolím upřesnit objeví se viz obrázek 2 Když zvolím možnost nainstalovat ovladač objeví se tohle viz obrázek 3 Nevíte co dál, aby se mi Windows znovu obnovil?Nemáte někdo s tímhle zkušenost?
Kde najít bitvou kopii systému
Kde najít bitvou kopii systému #2
Kde najít bitvou kopii systému #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud jste si ji sám nevytvořil, tak nikde.

hodnocení

2x

Máš tam recovery partition. Já to nebudu rozepisovat, když už to udělali jiní. Bitovou kopii nemáš nikde, když sis ji neudělal.

servispckupka.cz/...

hodnocení

1x

Záleží na tom, kam jste si jí uložil. To ale musíte vědět Vy sám.

karel556*
hodnocení

0x

To je jako s obědem, pokud jsem ho neuvařil, tak ho nemám. Takže pokud sis bitovou kopii neudělal, tak ji ani nehledej, nemáš ji. Obnovení do továrního nastavení by ti mělo jít.

karel556*
Dodatečně opravuji: tovární nastavení by mohlo pomoci.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Pokud nebyla vytvořena na disk, nebo DVD tak nikde jak je uvedeno v první reakci. Bod zálohy = bod obnovení a ten se musí vytvořit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]