Nejste přihlášen/a.
Nevím si rady s importem obrázků a videí z mobilu do PC. Když je propojím, objeví se hláška "Probíhá hledání obrázků", pak "Bylo nalezeno ... obrázků" a pak "Označit tyto obrázky" - a já nevím jak, protože tam není žádná nápověda. Takže po každé se mi stahují všechny obrázky, které v mobilu mám a které už mám v PC stažené z minula. Jednak to trvá a obrázky pak mám v PC víckrát. Poradí mi, moc prosím, někdo? Děkuji předem.
Pokud Ti nějak blbne mobil nebo se nechceš rozčilovat, tak si všechno nahrej do Fotky Google a odtud si je můžeš stáhnout z Googlu bez problémů. Některé telefony potřebují svoji aplikaci aby komunikovaly s PC bez problémů. Já osobně už dávno všechno řešením přes Google. Navíc mi to co nechci v notebooku nezabírá místo a vše mám na VŠECH PŘÍSTROJÍCH neustále při sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.