Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, koupil jsem si nová sluchátka přes bluetooth. Zprvu jsem je zkoušel na Windows 10 kde hraju hry občas, a strašně mě vadilo že i když sedím u pc (tam míň- asi 50cm mezi sluchátky a přijímačem v pc) anebo jsem pár metrů od počítače tak sluchátka se sekají neustále. Je to hrozné. Říkal jsem si to jsem to koupil za blbost.. Pak se ale přepnu do pracovního Linuxu a sluchátka hrají naprosto perfektně po celém bytě (V koupelně se občas seknou). Přitom i WIN i linux používají stejnej příjímač.. Asi tu není nikdo z vás odborník na tohle.. ale kdyby nějakej názor čím to může být?
Bluetooth má několik rychlostních módů, mezi kterými přepíná podle aktuální úrovně rušení. Podívej se do nastavení BT a sluchátek ve Win, jestli třeba necpou natvrdo nejvyšší kvalitu.
Něco více v dřívější podobné otázce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.