Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth windows vs Linux

Od: jirika* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem, koupil jsem si nová sluchátka přes bluetooth. Zprvu jsem je zkoušel na Windows 10 kde hraju hry občas, a strašně mě vadilo že i když sedím u pc (tam míň- asi 50cm mezi sluchátky a přijímačem v pc) anebo jsem pár metrů od počítače tak sluchátka se sekají neustále. Je to hrozné. Říkal jsem si to jsem to koupil za blbost.. Pak se ale přepnu do pracovního Linuxu a sluchátka hrají naprosto perfektně po celém bytě (V koupelně se občas seknou). Přitom i WIN i linux používají stejnej příjímač.. Asi tu není nikdo z vás odborník na tohle.. ale kdyby nějakej názor čím to může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spider2
hodnocení

1x

Zdravím, problém by mohl být jedině v ovladačích. To je snad jediné v čem bude rozdíl mezi Linuxem a Windows. Je taky možné, že ti ruší signál wifi. To se taky občas stává, ale to by mělo logicky se dít stejně bez ohledu na OS. Jaký BT adaptér a sluchátka máš?

jirika*
hodnocení

Ahoj,

mám tuhle síťovou kartu gigabyte.cz/... a sluchátka JBL Live 500BT.

lmgify
hodnocení

0x

Bluetooth má několik rychlostních módů, mezi kterými přepíná podle aktuální úrovně rušení. Podívej se do nastavení BT a sluchátek ve Win, jestli třeba necpou natvrdo nejvyšší kvalitu.

Něco více v dřívější podobné otázce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]